Browse Rules: 467 matches
These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.
Description | Example | Category |
---|---|---|
(Smp) + ale cărui + (Sfp) | Prietenii al căror cărți îmi plac e aici. | Acordul încrucișat |
(Smp) + ale cărui + (Sfp) | Prietenii ale cărei cărți îmi plac e aici. | Acordul încrucișat |
(Smp) + ale cărui + (Sfp) | Prietenii al cărei cărți îmi plac e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + ai căror + (Smp) | Prietenele a căror câini nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + ai căror + (Smp) | Prietenele ai cărui câini nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + ai căror + (Smp) | Prietenele a cărui câini nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + al căror + (Sms) | Prietenele a căror câine nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + al căror + (Sms) | Prietenele al cărui câine nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + al căror + (Sms) | Prietenele a cărui câine nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
(Sfp) + a căror + (Sfs) | Prietenele al căror pisică nu mușcă e aici. | Acordul încrucișat |
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-12-26 22:33:08 +0100)