Browse Rules: 1 764 matches
These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.
Description | Example | Category |
---|---|---|
Brak przecinka w „pytanie, co...” | Dlatego też odpowiedź filozoficzna na pytanie co jest nam dane w akcie percepcyjnym | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka w „pytanie, co...” | Zależy od tego czy faktycznie dzisiaj przed południem znajduję się w Krakowie. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka w „wiedzieć, co…” | Nie wiem co robić. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „gdzie” | Tam gdzie nie ma dróg, jadę sam. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „czyj” | Świadek to ktoś czyjego życia i myśli nie da się rozdzielić. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „czyj” | Oto ten czyjego życia i myśli nie da się rozdzielić. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „który” i „jaki” | Nie wiedziałem już naprawdę o którego w ogóle mu chodziło. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „który” i „jaki” | Nie wiedziałem do którego rozporządzenia zgłosił on uwagę. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „który” i „jaki” | To węgiel kamienny którego Jurek nienawidzi. | Błędy interpunkcyjne |
Brak przecinka przed „który” i „jaki” | To Marek którego Jurek nienawidzi. | Błędy interpunkcyjne |
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-11-20 22:33:09 +0100)