Browse Rules: 1 764 matches
These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.
Description | Example | Category |
---|---|---|
„wieża Eiffela” (wieża Eiffla) | Spędźmy dziką noc pod wieżą Eiffela! | Błędy ortograficzne |
„wieża Eiffela” (wieża Eiffla) | W związku z remontem części wind na Wieży Eiffla bilety dostępne są na zapytanie. | Błędy ortograficzne |
„wieża Eiffela” (wieża Eiffla) | Spotkałem wczoraj w kawiarni pana Eiffla. | Błędy ortograficzne |
„par excellance” (par excellence) | Dla judaizmu Biblia ma charakter księgi pedagogicznej par excellance. | Błędy ortograficzne |
„na przód” (naprzód) | Cała na przód ku nowej przygodzie, taka gratka nie zdarza się co dzień. | Błędy ortograficzne |
„na przód” (naprzód) | Uczyniliśmy wielki krok na przód. | Błędy ortograficzne |
„tam to dziecko” (tamto dziecko) | Patrzyłem na tam to dziecko. | Błędy ortograficzne |
„tam to dziecko” (tamto dziecko) | Tam ten mężczyzna do mnie podszedł. | Błędy ortograficzne |
„tam to dziecko” (tamto dziecko) | Tam ta kobieta wygląda podejrzanie. | Błędy ortograficzne |
„tam to dziecko” (tamto dziecko) | Nie widziałem nigdy tam tej kobiety. | Błędy ortograficzne |
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-11-25 22:33:08 +0100)