LanguageTool Community

Catalan Dutch English French German Polish Portuguese Spanish Ukrainian

Browse Rules: 1 764 matches

These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.

Description Example Category
„staje paliw” (stacje paliw) Hot-dog to typowe danie typu fast-food serwowane przez wiele barów szybkiej obsługi, jak także przez zwykłe przydrożne budki czy nawet staje benzynowe. Prawdopodobne literówki
„wzrost gospodarzy” (wzrost gospodarczy) Niemniej w tym roku wzrost gospodarzy w Chinach wyniesie, według prognozy ADB, 11,5 proc. Prawdopodobne literówki
musza (muszą) Przepisy zmian z 22 grudnia 2015 roku, które wpływają na efektywność Trybunału Konstytucyjnego musza zostać usunięte. Prawdopodobne literówki
„winny sposób” (w inny sposób) Coraz częściej pojawiają się jednak politycy o swojej karierze myślący winny sposób. Prawdopodobne literówki
„dal” (dla) To mój prezent dal niego. Prawdopodobne literówki
„a le” (ale) Drugi zdążył się schować w pobliskiej klatce schodowej, a le też go złapano. Prawdopodobne literówki
„o d” (od) O d maja go nie widziałem. Prawdopodobne literówki
„z godnie z” (zgodnie z) Oferowane kolekcje mogą więc liczyć na uzupełnianie ich coraz to nowymi produktami, tworzonymi z godnie z pojawiającymi się na rynku nowymi trendami.. Prawdopodobne literówki
„nie mnie niż” (nie mniej niż) Tak jak się dowiedzieliśmy, nie mnie niż 10% środków przeznaczonych na naukę zostanie przekazane na Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Prawdopodobne literówki
„dla mniej” (dla mnie) Te dane nie są dla mniej żadna rewelacją — oświadczył we wtorek bp Głódź. Prawdopodobne literówki
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-11-26 22:33:10 +0100)