Browse Rules: 1 764 matches
These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.
Description | Example | Category |
---|---|---|
„a co z tym idzie” (a co za tym idzie) | Nie lubię naleśników, a co z tym idzie, nie jadam ich. | Prawdopodobne literówki |
„frak szwajcarski” (frank szwajcarski) | Nastąpiła zwyżka kursu fraka szwajcarskiego. | Prawdopodobne literówki |
„oznacz to, że” (oznacza to, że) | Nie oznacz to jednak, że nie masz racji. | Prawdopodobne literówki |
„wciągu” (w ciągu) | Wciągu ostatnich kilku lat w rolnictwie polskim zaszły ogromne zmiany. | Prawdopodobne literówki |
„nie tylko..., alei” (ale i) | Chodzi mi nie tylko o zdobycze kapitalizmu, które są niezaprzeczalne, alei demokracji ludowej. | Prawdopodobne literówki |
„na całym świcie” (na całym świecie) | Zdobywamy trofea na całym świcie. | Prawdopodobne literówki |
„szybo” (szybko) | Jechałem szybo do domu. | Prawdopodobne literówki |
„iloci” (ilości) | Mam do sprzedania kłaki w dużej iloci. | Prawdopodobne literówki |
„nadaj nie” (nadal nie) | Przywróciłam fabryczne ustawienia, ale nadaj nie da się uruchomić aplikacji. | Prawdopodobne literówki |
„nadaj nie” (nadal nie) | Jeśli przyczyna nadaj występuje, zadzwoń do biura obsługi klienta. | Prawdopodobne literówki |
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-11-26 22:33:10 +0100)