Browse Rules: 1 764 matches
These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.
Description | Example | Category |
---|---|---|
„po chodach” (po schodach) | Wchodziłem z trudem po chodach. | Prawdopodobne literówki |
„palcówka banku” (placówka banku) | Przy ulicy Lipowej znajduje się palcówka znanego holenderskiego banku. | Prawdopodobne literówki |
„rzecz można” (rzec można) | Rzecz można, że poznaję strukturę tworzenia przygodówki od drugiej strony, od podszewki. | Prawdopodobne literówki |
„rzecz można” (rzec można) | Był to, rzecz można, nestor nauki polskiej. | Prawdopodobne literówki |
„rzecz można” (rzec można) | Można by rzecz, że cała gra jest dostosowana dla nawet najbardziej zakręconego gracza. | Prawdopodobne literówki |
„rzecz można” (rzec można) | W tej powieści znowu pojawił się - by tak rzecz - korzenny upiór, często nawiedzający naszą prozę. | Prawdopodobne literówki |
„na rzec” (na rzecz) | Ofiarowałem datek na rzec fundacji Putina. | Prawdopodobne literówki |
„na rzec” (na rzecz) | Był on, rzec jasna, pomiotłem fundacji Putina. | Prawdopodobne literówki |
„na rzec” (na rzecz) | Jednak rzec w tym, że był on pomiotłem fundacji Putina. | Prawdopodobne literówki |
„korzyć” (korzyść | Ofiarowałem datek na korzyć fundacji Putina. | Prawdopodobne literówki |
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-11-26 22:33:10 +0100)