Browse Rules: 1 764 matches
These are some of the errors that LanguageTool can detect. Visit the LanguageTool homepage to use it online.
Description | Example | Category |
---|---|---|
Zbędny przecinek po „otóż” | Otóż, poniżej zamieszczam przepis dodania strony do wyszukiwarki Google. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek przed „się” | Cały czas odzywał, się krótki, przerywany sygnał. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek w „tym bardziej że” | Nie wiadomo, czy Jarek był agentem tym bardziej, że jego teczka została sfałszowana. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek w „z tym że” | Polubiłem cię z tym, że musisz się wykazać, mordując karawaniarza. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek po „jednak” | Jednak, miałem rację. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek po „nadto | Ponadto, hipoteza jest nietrafna. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek w wyrażeniu „w trakcie, którego” | To wydarzenie, w trakcie, którego doszło do eskalacji napięcia. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek po „w przypadku” na początku zdania | W tym przypadku, miałem rację. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek po „w przypadku/razie/myśl/miarę” na początku zdania | W razie pożaru, zbić szybkę. | Błędy interpunkcyjne |
Zbędny przecinek po „poza”, „dla”, „dzięki”, „mimo” itp. na początku zdania | Poza tym, miałem rację. | Błędy interpunkcyjne |
LanguageTool 6.6-SNAPSHOT (2024-11-24 22:33:09 +0100)